Τρόποι Πληρωμής

 

Οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί:

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ Viva Wallet (Δωρεάν)
Στο dressndream δεχόμαστε όλες τις κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express & Diners , όλων των τραπεζών, χωρίς καμιά εξτρά χρέωση. Τα στοιχεία των καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείς στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet για να εξοφλήσεις την παραγγελία σου συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία της κάρτας σου. Εφόσον η πληρωμή δεν εγκριθεί από την τράπεζα ή δεν ολοκληρωθεί για οποιοδήποτε λόγο, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα 15' λεπτά από την καταχώρησή της και τα προϊόντα αποδεσμεύονται.         
 • PAYPAL (Δωρεάν)
Το dressndream δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται απο το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί. 
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Επιβάρυνση +2,00€)
Μπορείς να πληρώσεις για την παραγγελία σου (με μετρητά ή πιστωτική κάρτα) κατά τη στιγμή της παράδοσής της στον οδηγό courier. Βεβαιώσου ότι κάποιος θα είναι παρών μεταξύ 9:00 και 17:00 για να υπογράψει και να πληρώσει για την παράδοση.

  Σημείωση:Η πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σε φορητό POS στον courier ή στο POS καταστήματος της εταιρείας courier, θεωρείται αντικαταβολή καθώς η πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παράδοση της παραγγελίας.

  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ (Δωρεάν)
  Πληρωμές με έμβασμα γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζα: AlphaBank
  IBAN: GR 500 140 1460 1460 0200 2029 855
  Δικαιούχος: ΣΙΔΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  Το ποσό που εισπράτεται στον λογαριασμό του dressndream θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σου. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.
  Παρακαλούμε να αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας σου στην πληρωμή σου για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, σημείωσε ότι η παραγγελία σου θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις την επιβεβαίωση της πληρωμής σου στο info@dressndream.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σου.